söndag 26 september 2010

Ledsen

Min första ledsamma kväll. Nu känns det inte roligt att vara här. Jag skulle vilja åka hem i några timmar. Jag som trodde att det inte skulle kännas så när allt gick så bra. Livet hemma bara rullar på utan mig, det kan kännas tungt att inse.

Nå, det är en ny dag imorgon och då skall jag köpa gymkort så jag får ut mina frustrationer genom att träna. Det är en liten tröst att vara smal.

Imorgon börjar skolan, både najs och bajs.

4 kommentarer:

  1. He e allti svårast i början innan man kommer in i e å allt e nytt! Men saan tå man gör e, efter 1-2 vikona, tå vill man alder heim igen! ;)Så he e ti bit ihop bara... :) Ja e så avis på de som får vara utomlands tå ja måst sita i dehär äckli landi å frys!

    Pusspuss <3

    SvaraRadera
  2. Låter som om du haft en underbar start med många nya vänner!Skönt! och jo, det är absolut sant att de två första veckorna är jobbigast och sedan lättar det!
    Många kramar från S, J o T

    SvaraRadera
  3. Se så, sysselsätt dej med nånting roligt, gör en skojig kalender eller nåt, så ses vi om 24 dagar. I promise! <3

    SvaraRadera
  4. Tack, vad ni är söta! Man borde inte fundera så mycket. Man börjar inbilla sig saker och spinner vidare och allt blir bara rådd. Det går riktigt bra här, men blir svårt när man blir påmind om folk man älskar som inte är här när man skulle vilja. Allt som är svårt blir man starkare av. <3

    SvaraRadera