söndag 13 februari 2011

Thailand baby!

Har ar det helt UNDERBART!
Vi tog oss fram till Phuket, Krabi Beach via Wien, Budapest, Istanbul och Bangkok. Denna resa kravde ett antla timmar samt nasdukar eftersom bade jag och C hade dragitpa oss varsin dunderforkylning innan vi skulle aka. Mycket vantande och klurande var det far att fixa ihop alla vara tider men nar minibussen slappte av oss i Karon beach var vi bada overrens om att allt var vart det. Klockan var narmare 8 pa kvallen och vi sag inte mycket men varmen var ljuvlig! Vi borjade traska runt faratt saka stallen att sova pa. Efter mycket prutande hittade vi ett riktigt fint hotellrum for billiga pengar. Dar bestamde vi oss far att sova tva natter.
Vi handlade det nadvandigaste och slangde oss i var sang dar vi somnade mycket enkelt.

Musli och mjolk blev var frukost pa balkongen och resten av dagen spenderade vi pa den underbara stranden. GLADJERUS! Har ar verkligen helt underbart! Pa kvallen satt vi isanden och tittade pa den vackra solnedgangen med farsk ananas och papaya i handen. Jag kandemig lyckligt lottad. Vi hittade dessutom varsta parlan i restaurangvag. Vi at flera olika Thailandska ratter (5 st som vi delade pa) samt tva vattenflaskor. Detta kalas betalade vi dryga 4 euro far. Smaken var helt otrolig pa samtliga ratter!

Sandagen borjade kl. 06.00 med frukot pa balkongen. Buss till hamnen och bat till PhiPhi. Dar var det vacker men vi lag mest och njot i skuggan av ett parasoll. Vi hade bara tva timmar pa oss dar innan farjan tog oss vidare till Koh Lanta. Med gratis taxi tog vi oss till mitten av on dar vi borjade soka tak over huvudet. Vi hittade slutligen en riktigt brabungalow dar vi sovit en natt och har tva kvar. Vi har en sadan mysig terass dar vi sitter och njuter an bocker, skugga och frukost. I morse steg vi upp lite innan 7 och begav oss utpa lank. Detta skall dock ske tidigare imorgon sa att solen inte hinner upp redan efter halva rundan.
Efter Koh Lanta hade vi tankt bege oss ivagtill Ao Nang.Imorgon blir det troligen snorkling hela dagenrunt sma oar har i narheten.

Of to the beach! Skall prova pa Thaimassage pa stranden senare ikvall.

Manga svettiga kramar fran Lanta!






2 kommentarer:

  1. Ååååh! njuuuut nu för ni kommer att sakna den efteråt!

    SvaraRadera
  2. Jag vill också!!! Njut, njut, njut!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera