torsdag 20 januari 2011

Mina saker

Kollade just igenom min gamla blogg som mest handlade om mitt stora intresse; inredning. Hittade foton på mina saker som jag har där hemma. Jag blev alldeles lycklig när jag tänkte på alla saker som väntar på mig när jag kommer hem. Här får ni se några bilder från den gamla bloggen och så piggas denna blogg upp lite grann. Jag är en riktig pryl-fantast och blir så glad av mina möbler och grejer.
Jag längtar efter mina egna saker!











5 kommentarer:

  1. Åh, jag hade nästan glömt bort att jag har pentikmuggar och iittalaglas som ligger inlindade i tidningspapper i någon bananlådan nånstans. Ska bli kul att packa upp dem en dag. Nu längtar jag också sjukt mycket efter mina egna saker.

    SvaraRadera
  2. Du har så fina saker! Och din lägenhet kommer att vara finaste i hela Vasa!


    Kram,

    Heidi

    SvaraRadera
  3. Va du e gullig Heidi! Då blir det många mysiga inspirations-besök för oss båda! Och loppisrundor! Jag saknar dig!
    Vist är det roligt Malin. En massa saker som bara väntar på en där hemma. Jag har dessutom samlat på mig några fina saker som jag aldrig har hunnit ha i någon lägenhet tidigare. ÅÅH! Snart, snart!

    SvaraRadera
  4. "..du kan ingenting ta med dig dit du går.." så sant. men visst är det ändå roligt att samla på sig alla möjliga ting. Finns det inga loppisar där du befinner dig nu?

    SvaraRadera
  5. Jag har bara hittat ett loppis där jag köpte lite små grejjer men jag kan ju inte heller på den inkommande resan ( pratar inte om den sista) ta med mig några större saker så det är inte så roligt att titta då heller. Jag blir bara harma. :) Anso vi får no ta en heldag me loppisspringas i vår igen. :)

    SvaraRadera